Prindi

TAI

 

Auväärne kuningriik 

Tai on kiiresti areneva tööstusega populaarne turismimaa. Tai on suutnud kaitsta end suurriikide eest ning säilitanud oma omanäolisuse. Erinevad Tai kuurortid pakuvad külalistele palju erinevaid majutusvõimalusi: luksuslikest 5* hotellidest Bangkokis kuni bungalow majakesteni saartel, näiteks Koh Samuil või Koh Sametil. Imeilus loodus, sõbralikud kohalikud, suurepärane kliima – Tai pakub nii palju rõõmu igale külastajale. Ühest korrast kindlasti ei piisa, et kõik ära vaadata ja avastada. Inimesed, kes on Tais käinud, leiavad aja ning võimaluse minna tagasi ja avastada uusi piirkondi.

 

Asukoht:

Tai Kuningriik paikneb Kagu-Aasias India ja Vaikse ookeani vahel. Piirneb lõunast Tai lahe ja Malaisia, idast Kambodža ja Laosega.

 

Ilm: Riigi troopilist mussoonkliimat iseloomustavad kolm aastaaega: lämmatavalt kuum aastaaeg, maist oktoobrini kestev vihmaperiood ja novembrist märtsini vältav jahedam aastaaeg.

 

Reisisihi valik: Odav elamine, sõbralik teenindus ja ilus loodus koos ideaalse kliimaga on teinud Tai iseseisvate rändajate üheks lemmik sihtpunktiks. Pealinnas Bangkokis on rohkesti suurejoonelisi paleesid ja templeid mõjukate taiestega, nagu Wat Phra Keo smaragdne Buddha ja Wat Trimitri viis meetrit kõrge kuldne Buddha kuju. Phuket on turistidele orienteritud puhkusesaare pealinn. Ko Samui on Tai idakalda ääres asuv saar palmirandade ja kookosesaludega.

Viisainfo:

EESTI KODANIK (EV PASS)
Eesti kodanikud saavad viibida Tai Kuningriigis viisavabalt kuni 30 päeva. Antud reegel kehtib juhul kui Kuningkiiri saabutakse lennukiga.
Vajalikud dokumendid riiki sisenemisel:
- pass peab kehtima kuni 6 kuud alates sisenemise kuupäevast
- kinnitatud edasi- tagasi lennupiletid, võimalik et küsitakse hotelli majutuse voucher
- piisavad rahalised vahendid
- soovitame vormistada tervise- ja reisikindlustuse

VENE KODANIK, OLEMAS ELAMISLUBA EESTIS
Vene kodanikud saavad viibida Tai Kuningriigis viisavabalt kuni 30 päeva. Antud reegel kehtib juhul kui Kuningkiiri saabutakse lennukiga.
Vajalikud dokumendid riiki sisenemisel:
- pass peab kehtima kuni 6 kuud alates sisenemise kuupäevast
- kinnitatud edasi- tagasi lennupiletid, võimalik et küsitakse hotelli majutuse voucher
- piisavad rahalised vahendid
- soovitame vormistada tervise- ja reisikindlustuse
Juhul kui soovitakse viibida Tais kauem kui 30 päeva, on vajalik viisa.

EESTI HALL VÄLISMAALASE PASS, OLEMAS ELAMISLUBA EESTIS
Viisa vajalik.
Vajalikud dokumendid:
- Pass, mis peab kehtima veel vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppu ja milles on vähemalt 2 vaba lehekülge viisa jaoks. Igal taotlejal, kaasaarvatud lapsel, peab olema tai viisa taotlemiseks oma pass
- Viisa ankeet  täielikult täidetuna (täita inglise keeles)
- 2 värvilist passifotot 3,5 x 4,5 cm
- Edasi-tagasi piletitebroneeringu koopia
- Hotelli broneering

Viisa maksumus:
1x sisenemisega 55 EUR
2x sisenemisega 90 EUR
3x sisenemisega 129 EUR
Viisa vormistamise tähtaeg - 2 nädalat.

Küsi parimaid pakkumisi Tartu Reisibüroost Aleksandri 8 Tartu, t. 7344190 või 5258426 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

 

info: 52 58 426